Oldal frissítése

MATRIX Biolage ScalpSync Tonikum 10 x 6 ml

5 2 értékelés
8 390 Ft

MATRIX Biolage ScalpSync Tonikum 10 x 6 ml

A MATRIX Biolage ScalpSync Hajhullás elleni tonik egy olyan speciális kozmetikai termék, amely megvédi a hajat a fakulástól és a hajhullástól. A tonik aminexilt tartalmaz, amely hatékonyan hat a hajgyökerekre és rugalmassá teszi a haj szerkezetét. Biztosítja a hajszálak megerősödését, a szükséges tápanyagok befogadását, és csökkenti az általános hajhullást. A haj vitalitásáért, erősségéért és egészségéért!

A tíz ampullában eloszott tonik gyorsan és hatékonyan növeli a haj vitalitását. A szabadalmaztatott aminexil összetevő lassítja a haj hullását, megerősíti a szerkezetét és segíti a szükséges tápanyagok befogadását. A tonikot nem kell kiöblíteni. Az ampulla olyan applikátorral van ellátva, amely megkönnyíti a termék alkalmazását. Válasszon hajának olyan gyógymódot, amellyel csökkenti a hajhullást, láthatóan javítja az állapotát, és segítségével gyorsan visszanyerheti haja egészségét és szépségét.
Összetétel:

  • Aminexil - megakadályozza a hajgyökerekben a kollagén felhalmozódását, megőrzi a haj természetes rugalmasságát, engedi a tápanyagok befogadását, így a haj nem gyengül el, és nem hullik ki

Hajtípus:
Gyenge, hullásra hajlamos haj
Alkalmazása:
Finoman masszírozza be a tubus tartalmát a száraz vagy törölközőszáraz hajtövekhez. Fokozatosan és finoman masszírozza a fejbőrt a termék alkalmazása során. Ne öblítse le! A szokásos módon fejezze be a hajmosást. A legjobb hatás érdekében 6-8 héten keresztül napi egy, vagy legalább heti három ampulla használata javasolt. A hosszan tartó hatás érdekében a kúrát évente kétszer ismételje meg.
Kiszerelés:
10 x 6 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Tonik

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Matrix
Modellsorozat Biolage ScalpSync

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Hatás

Hatás Hajhullás, Növekedés, Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Fajta

Fajta Aminexil

Típus

Termék típus Tonik
Kód:  KSVL2522
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630620629

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05