Oldal frissítése

Matrix Biolage Keratindose balzsam 250 ml

3,0 1 értékelés

Matrix Biolage Keratindose balzsam 250 ml

Balzsam Matrix Biolage Keratindose balzsam egy kozmetikai termék, amely kezelésére szánt sérült és nagyon érzékeny a haj. Ez az egyedülálló hajápoló kezeli a hajat, táplálja és tökéletesen zhydratuje. Nagyon gazdag készítmény hatóanyagainak gyorsan regenerálódnak haj és ad nekik a szükséges erőt és rugalmasságot.A kondicionáló alkalmazzák a nedves hajra mossuk és cselekedni egy pillanatra, és leöblítjük. További haj szabályozása hagyományos módon. Po použití této speciální keratinové kúry se vlasy dobře rozčesávají a mají přirozený lesk.
 
Keratin kezelés rendkívül sérült haj keresztül kiegyensúlyozott kombinációja a fehérjék és hidratáló összetevőket helyreállítja rugalmasságát és fényét hajad 15 perc használat után. Ez magában foglalja a pro-keratin, amely keveréke a fehérjék és aminosavak, amely kitölti a sérült része a haj szál. Megújítja a haj felületén, meggyógyítja őket, és megakadályozzák a további károkat. Aminosavak selyem helyreállítása nedvesség egyensúlyt a haj, és megvédi őket a további kiszáradást. Kényeztesse haját keratin tökéletes ápolást!
Hatóanyagai:

  • A fehérjék és testápolók helyreállítja rugalmasságát és fényét hajad.
  • Pro-keratin keveréke fehérjék és aminosavak, amely kitölti a sérült részét a haj szál és visszaállítani a felszínén.
  • Aminosavak selyem helyreállítása nedvesség egyensúlyt a haj, és megvédi őket a további kiszáradást.


Haj típus:
A sérült haj és túlságosan érzékeny.
alkalmazás:
Alkalmazás a nedves hajra a nagyobb hatékonyság, kevés hatása van. Alaposan öblítse le.
kötet:
200 ml-es

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL1916
Termékszám:  3474630620186

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15