Oldal frissítése

Mark Maddox MC0006-90

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mark Maddox MC0006-90

Női elegáns karóra márka Mark Maddox egyszerű, modern design. Nézze domináló arany kerek számlap, díszített körül kerülete kis köveket és csatlakozik egy gyönyörű barna bőr szíjjal. Az ügy készült nemesfém és védi a tárcsát, első osztályú, ásványi üveg, amely rendkívül ellenálló a karcolásokkal és egyéb mechanikai sérülésektől.  

Hodinky se vyznačují vodotěsností 3 ATM. Ez azt jelenti, hogy minden problémát az eső és a fröccsenő víz. Teljesítmény biztosítja a megbízható Quartz óraszerkezet. Az óra viszont nagyon kényelmes viselet, és hála a nemes megjelenésű ideális mindennapi viselet, hanem a különböző társadalmi események. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO7165
Termékszám:  8431283451418

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05