Oldal frissítése

MARIA NILA True Soft 300 ml

4,8 10 értékelés
9 190 Ft

MARIA NILA True Soft 300 ml

A Maria Nila True Soft hajbalzsamot kimondottan a száraz hajra tervezték, biztosítja a száraz haj számára szükséges hidratálást, erősíti a hajrostokat, puhaságot kölcsönöz a hajnak és megkönnyíti a kifésülést is. A kondicionáló értékes argánolajat tartalmaz, amely meggátolja az elektrosztatikusságot, mélyen táplálja a hajat és védi azt az UV sugárzástól. A TrueSoft hajkondicionáló szulfát- és parabénmentes, összetétele vegánok számára is megfelelő.

A Maria Nila True Soft hajbalzsam legfontosabb jellemzői

  • Puhaságot kölcsönöz a hajnak
  • A kondicionáló erősíti a hajrostokat és a haj szerkezetét
  • Csökkenti az elektrosztatikusságot
  • A Maria Nila True Soft hajbalzsam mélyen hidratálja és táplálja a hajat
  • 100%-ig vegán összetevőkből készült

Használat:
Vidd fel a megmosott nedves hajra, a hajhossz körülbelül felétől a hajvégekig. Hagyd hatni rövid ideig, majd alaposan öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Ppg-3 Benzyl Ether Myristate, Behentrimonium Chloride, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Argania Spinosa Kernel Oil, Bambusa Vulgaris Extract, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Amodimethicone, Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Trideceth-5, Sodium Pca, Glycerin, Dimethiconol,Propylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Oil, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Retinyl Palmitate/Carrot Polypeptide & Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides & Tocopherol/Wheat Polypeptides, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Chloride, Propanediol, Phenoxyethanol, Quaternium-95,Phenylpropanol, Methylisothiazolinone, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Lactic Acid, Ci 47005, Ci 61570, Ci 61585


Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Típus

Termék típusa Kondicionáló

Típus

Termék típus Kondicionáló
Kód:  KSVL3927
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7391681036314

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20