Oldal frissítése

MARIA NILA Structure Repair 300 ml

4,8 10 értékelés
9 890 Ft

MARIA NILA Structure Repair 300 ml

A Maria Nila Structure Repair hajbalzsam támogatja a hajszerkezetet és mélyen hidratálja a hajat. Segít a sérült, a száraz és a festett haj helyreállításában. A kondicionáló puhaságot kölcsönöz a hajnak és segít kiküszöbölni a haj elektrosztatikusságát. Hínárkivonattal segíti elő a haj erejének és fényességének visszanyerését. Ugyanakkor a Maria Nila StructureRepair hajbalzsam védelmet nyújt a hajnak az UV sugárzással és a hőkezelés során jelentkező forró levegővel szemben, és csökkenti a mosások által okozott színvesztést.

A Maria Nila Structure Repair hajbalzsam főbb jellemzői

  • Megerősíti a haj szerkezetét
  • A balzsam hidratálja a hajat, puhaságot kölcsönöz neki
  • A Maria Nila Structure Repair védi a hajszínt
  • Nem tartalmaz szulfátokat vagy parabéneket
  • 100%-ig vegán összetételű

Használat:
Vidd fel a megmosott nedves hajra, a hajhossz körülbelül felétől a hajvégekig. Hagyd hatni rövid ideig, majd alaposan öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Amodimethicone, Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol, Helianthus Annuus Seed Extract, Trideceth-5, BambusaVulgaris Extract, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Ppg-2 Hydroxyethyl Cocamide, Zea Mays Starch, Retinyl Palmitate/Carrot Polypeptide & Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides & Tocopherol/Wheat Polypeptides, Glycerin, Phenylpropanol, Sodium Chloride,Guar trimonium Chloride, Cystoseira Compressa Extract, Propanediol, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Quaternium-95, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Parfum, Lactic Acid, Ci 47005, Ci 61570


Paraméterek

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Típus

Termék típusa Kondicionáló

Típus

Termék típus Kondicionáló
Kód:  KSVL3926
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7391681036017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05