Oldal frissítése

MARC JACOBS Daisy Dream Kiss 50 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MARC JACOBS Daisy Dream Kiss 50 ml

A MARC JACOBS Daisy Dream Kiss egy virágos-gyümölcsös illatú parfüm, amely megbabonázza érzékeit, olyan édes, mint egy csók és olyan varázslatos, mint egy álom. Friss, zamatos grapefruit és feketeribizli illattal indít exotikus ananásszal kombinálva. A szíve mámorító jázmin, misztikus frézia és rebarbara illattal büszkélkedhet. Az alap csábító fűszerekkel emelkedik ki, cédrus, pézsma és ambróxán illattal.
Öltöztesse fel magát a friss gyümölcsök, a finom virágok és a csábító fűszerek ellenállhatatlan kombinációjával, hogy kiemelje nőiességét és báját. Néhány csepp ebből a kifinomult illatból finom csókokkal borítja be bőrét és a vad fantáziák világát nyitja meg Ön előtt. A MARC JACOBS Daisy Dream Kiss spray formájában egy igazi ékszer, stílusos üvegcsében rózsaszín virágokkal díszítve. 2017-ben mutatták be.
Összetétele:
Fej: grapefruit, feketeribizli, ananász
Szív: jázmin, rebarbara, frézia
Alap: cédrus, pézsma, ambroxán

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Cédrus, Jázmin, Musk (pézsma), Ribizli
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPPF790
Termékszám:  3614222554134

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20