Oldal frissítése

LUMINOX XS.3502

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LUMINOX XS.3502

A LUMINOX XS.3502. egy gyönyörűen kidolgozott férfi karóra, ami tökéletes társad lesz, ha szereted hatékonyan beosztani az idődet, és egyedi stílusod van. A tetszetős fekete színű óratok műanyag szíjjal kiegészítve nem csak mutatós, hanem rendkívül kényelmes és praktikus viselet is. Az óraszíj hossza természetesen igény szerint szabályozható. A karóra 200 méterig (20 ATM) vízálló, így bátranviselheted úszás közben. Az analóg számlap a legnépszerűbb eszköz az idő mérésére a mindennapok során. A LUMINOX XS.3502 karóra Quartz elemmel működtetett, így garantált, hogy nagyon sokáig fog ketyegni. Az órát úgy tervezték, hogy a mélyvízi búvárkodás sem okozzon neki gondot. 

A világító elemek fényforrás nélkül is mutatják az időt. A beépített kronográf a karóra dísze. A dekoratív díszkarikák különféle funkciókat töltenek be.

A LUMINOX XS.3502 férfi karóra legfontosabb jellemzői

  • A számlap különleges benyomást kelt
  • Vízállóság: 200 m (20 ATM)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 45 mm
Kirakás Kirakás nélküli

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj anyaga Műanyag

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 200 m (20 ATM)

Stílus és dizájn

Stílus Katonai
Kód:  KHO14124
Termékszám:  7630040915977

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15