Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Volume Architect Tecni.Art hajspray 150 ml

5 9 értékelés

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Volume Architect Tecni.Art hajspray 150 ml

A L'OREAL Professionel Tecni.Art Volume Architect formázó hajspray egyik terméke a L'OREAL széles körű termékpalettájának, amely a teljes dússág és vastagság elérésében segít. Kellemes és friss barackillatot biztosít a hajnak. Ideális ellaposodott, vékonyszálú hajra, amely mesésen magába szívja a dússágot biztosító formulákat. Véd a hő okozta károsodástól, amelyre a vékonyszálú haj egyébként hajlamos. Az ásványi anyagok dússágot biztosítanak a hajnak, és formázzák a kusza hajszálakat. Az AIR PUMP technológia három lépésben gondoskodik a hajról: létrehoz egy rugalmas réteget a hajszálak között, finom légpárnákkal tölti fel a hajszálak közötti teret, majd természetesen fixálja a frizurát. A frizura szépen formázott lesz, emellett teljesebb, puhább megjelenést kap. A hajspray könnyű, nem terheli a hajt. Gondoskodj hajadról ezzel a luxus termékkel, amely tökéletesen kezeli a hajad, emellett nem csak gyönyörűvé, hanem egészségessé is varázsolja azt!  
Az AIR PUMP technológia három lépésben gondoskodik a hajról:

  • Létrehoz egy rugalmas réteget a hajszálak között
  • Finom légpárnákkal tölti fel a hajszálak közötti teret
  • Védi a hajat a hőtől hajszárítás közben


Rögzítés erőssége:
3
Haj típus:
Normál és gyenge haj
Alkalmazása:
Alkalmazd a spray-t frissen mosott, törölköző száraz hajon. Fújd a haj teljes hosszára, körülbelül 30 centiméteres távolságból. A még dúsabb hatásért fújd közvetlenül a hajtövekre is, és szárítsd meg a hajad.
Térfogat:
150 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen
Kód:  KSVL2431
Termékszám:  3474630631809

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20