Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Denser Gelee 90 ml

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Denser Gelee 90 ml

A haj a szépség koronája, ezért intenzív ápolásra van szüksége. A ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Denser Gelee szérum ezt nyújtja. Napi használata során növeli a haj sűrűségét, és hidratálja, erősíti azt, valamint megnyugtatja a fejbőrt. 5% stemoxydint tartalmaz, ami bizonyíthatóan megerősíti az elvékonyodott hajszálakat, és megakadályozza a további hajhullást. Antioxidáns összetevője megvédi a hajhagymákat. A praktikus pipettának köszönhetően a ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Denser Gelee hajszérum használata egyszerű, így pontosan ott alkalmazhatod, ahol hatnia kell.

A ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Denser Gelee legfontosabb jellemzői

  • Az elvékonyodott hajra kifejlesztett szérum
  • Stemoxydint és glicerint tartalmaz
  • Erősíti és hidratálja a hajat, megnyugtatja a fejbőrt
  • A pipetta segítségével könnyen alkalmazható
  • A ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Denser Gelee hatékonyan megakadályozza a hajhullást és elősegíti az új hajszálak növekedését

Alkalmazás:
A 8 pipettányi készítményt oszlass el egyenletesen a fejbőrödön. Ujjaiddal óvatosan masszírozd el, amíg teljesen beszívódik. Ne öblítsd le, és hagyd megszáradni. Használd minden este, 3 hónapon keresztül. 

 
 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő
Kód:  KSVL3361
Termékszám:  3474636432905
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20