Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Bodifying Conditioner Natural Hair ápoló hajbalzsam1 l

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Bodifying Conditioner Natural Hair ápoló hajbalzsam1 l

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Bodifying Conditioner Natural Hair az egyik vezető márka az olyan ápoló hajbalzsamok között, mely segít dúsabbá varázsolni fürtjeidet. Formuláját kifejezetten ritkuló hajra fejlesztették ki. Mélyen a hajszálak szerkezetébe hatolva segít regenerálni a sérült hajat, egészen a hajhagymáktól a hajvégekig. Ápolja és védi a ritkuló, vékonyszálú hajat, de közben nem nehezíti el a hajszálakat. A hajdúsító balzsam használata után hajad látványosan sűrűbb, dúsabb, erősebb és rugalmasabb lesz. Hajad új életre kel majd és légies, dús benyomást kelt. Praktikus maxi kiszerelésben, hogy sokáig élvezhesd a dús fürtöket.


Aktív hatóanyagai:

  • GlucoBoost - az új, innovatív technológia erősíti a hajhagymákat, és segít létrehozni egy tartalék energiaraktárat a hajhagymán belül, így stimulálva a gyorsabb illetve az új hajszálak növekedését.
  • Az Incell aktív hatóanyag komplex erősíti a hajhagymákat, illetve a fejbőrt, hasonló módon, mint a természetes ceramidok. Az Incell technológinak köszönhetően hajszálaid erősebbek, rugalmasabbak és strapabíróbbak lesznek.

Alkalmazása:
Vidd fel az ápoló hajbalzsamot a megmosott és törölközőszáraz hajadra, a hajad teljes hosszában. Hajvégeidbe alaposan masszírozd be, hagyd hatni 1-3 percet, majd alaposan öblítsd ki langyos vízzel.
Hajtípus:
A terméket kifejezetten természetes, ritkuló hajra fejlesztették ki.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Hajhullás, Dúsító hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL3025
Termékszám:  3474630644014

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10