Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Shampoo Fine Hair 250 ml

4,7 12 értékelés
6 690 Ft

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Shampoo Fine Hair 250 ml

A vékonyszálú, fáradt haj már a múlté! Kényeztesse haját úgy, mint egy ókori egyiptomi királynő. Az egyedülálló összetétel ázsiai gyömbérrel az élen rendkívüli rugalmasságot és vitalitást kölcsönöz a hajnak, az olajfa illatcserje kivonatnak köszönhetően kellőképpen és mélyen táplálja a hajat, anélkül, hogy feleslegesen elnehezítené azt. A Mythic Oil Shampoo azonban sok más olajat is tartalmaz, melyek szintén jó hatással rendelkeznek - avokádó, jojóba, mandula, mirha, narancs, napraforgó, argán, szőlőmag és lenmag olajakat tartalmaz. Minden összetevő jótékony hatással rendelkezik, így a termék használata fényes, erős, lenyűgözően lágy és egészséges hajat eredményez.

Legfontosabb jellemzők

  • Olajos sampon vékonyszálú és normál hajra
  • Az ázsiai gyömbér fényessé varázsolja a hajat
  • Az illatcserje kivonat mélyen táplálja a hajat
  • A nagy mennyiségű természetes olaj erősíti és revitalizálja a hajat
  • Nem nehezíti a hajat
  • Ragyogó, fényes, egészséges haj
  • Parabénmentes

Összetétel:
Aqua / Víz, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Cocamide Mipa, Sodium Chloride, Amodimethicone, Laureth-5 Carboxylic Acid, Ppg-5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Benzyl, Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Osmanthus Fragrans Flower Extract, Zingiber Officinale Root Oil/Ginger Root Oil, Sodium Acetate,  Isopropyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum / Fragrance.

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL2808
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474636391134
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10