Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Shampoo Thick Hair 250 ml

4,8 4 értékelés
6 890 Ft

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Shampoo Thick Hair 250 ml

Ints búcsút a zaboláltlan, száraz hajnak! Kényeztesd hajad ezzel a koncentrált olajokat tartalmazó samponnal, mely csodát tesz majd a hajaddal. Egyedülálló összetétele marokkói argán fából kivont argán olajat és mirha olajat is tartalmaz, mely belülről javítja, egyenesíti a haj szerkezetét, és csodálatosan ragyogóvá varázsolja a hajad. A mirha olajat már az ókorban is ismerték, csodálatos regeneráló képessége miatt. Az argán olaj nagy mennyiségű E-vitamint tartalmaz, mely nagyban hozzájárul a sampon jótékony hatásához. A Mythic Oil sampon azonban számos egyéb jótékony hatású olajat is tartalmaz - mint például avokádó, jojoba, mandula, mirha, narancs, napraforgó, argán, és szőlőmagolajat is tartalmaz. Ezen össztevők kombinációjának köszönhetően a sampon használata után a hajad gyönyörű, élettel teli, könnyen kezelhető, sima és csillogó lesz.

 

Legfontosabb termékjellemzők:

  • Értékes olajokat tartalmazó sampon erős, megzabolázhatatlan hajara
  • Nagy százalékban tartalmaz tápláló olajokat
  • Argán olajat tartalmaz, mely E-vitaminban gazdag
  • Mirha olajat is tartalmaz, mely már az ókorban is ismert volt csodálatos regeneráló képességéről
  • Javítja a haj szerkezetét
  • Segít könnyen kezelhetővé tenni a rakoncátlan hajat
  • Használata után hajad csillogó, egészséges és sima lesz
  • Nem tartalmaz parabéneket

Összetevők:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Laureth-5 Carboxylic Acid, Cocamide Mipa, Amodimethicone, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Ppg-5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Peg-55 Propylene, Glycol Oleate, Propylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool Limonene, Citronellol, Geraniol, Sodium Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Isopropyl Alcohol, Commiphora Myrrha, Resin Extract, Tocopherol,  Hydrogenated Palm Glycerides, Citrate, Citric Acid, Parfum / Fragrance.

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Száraz, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL2806
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474636391073
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20