Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Infinium The Infinitely Strong 500 ml

4,8 15 értékelés

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Infinium The Infinitely Strong 500 ml

A L'ORÉAL Professionnel Infinium The Infinitely Strong hajlakk egy innovatív lakk rendkívül erős fixálással, ami egyedülálló módon fixálja a hajad. A lakk végső fixálásra ideális, és hosszan tartó hatást nyújt. A termék tökéletesen rögzíti a hajad, táplálja, és ragyogó fényt kölcsönöz neki. Továbbá, megvédi a külső káros hatásoktól is, mint például az időjárási viszonyok vagy a szennyezett légkör. A hajlakk gyorsan szárad, nem ragad és nem hagy nemkívánatos maradványokat a hajadban. Alkalmas minden típusú hajra, nagyon jól és megbízhatóan rögzíti az összetett frizurákat is. Használj olyan hajlakkot, amely megfelelően rögzíti a frizurádat, és kellemes illatot hagy maga után.
Hajtípus:
Minden hajtípusra. 
Alkalmazás:
Alkalmazd kb. 35 cm távolságból száraz vagy enyhén nedves hajra a flexibilis formáért, a rugalmas fixálásért és a hosszan tartó hatásért. Ha dúsabb hajat szeretnél, fújd a terméket a hajtövekre.
Tartalom:
500 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Lakk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL2503
Termékszám:  3474630575875

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20