Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Volumissime x10 Royal Mascara 7,5 ml

3,8 4 értékelés
3 290 Ft

ĽORÉAL PARIS Volumissime x10 Royal Mascara 7,5 ml

A ĽORÉAL PARIS Volumissime Royal szempillaspirál ideális megoldást kínál, ha intenzív és ellenállhatatlan megjelenésre vágysz. A speciális  szempillaspirál használatát követően pilláid tízszer nagyobbnak, egészségesebbnek és vastagabbnak tűnnek majd. Egy  speciális kefe lehetővé teszi az egyenletes felhordást, a szempillák nem tapadnak össze, hanem szépen különválnak egymástól, miközben megmarad sima és természetes kinézetük. A szemed minden bizonnyal értékelni fogja a könnyedség érzetét a csomók és darabok nélküli szempilláknak köszönhetően. Az ĽORÉAL PARIS Volumissime Royal 10x szempillaspirál jellegzetes fekete színe kiemeli és tökéletesen ragyogóvá teszi a szemed szépségét!

A LORÉAL PARIS Volumissime Royal x10 szempillaspirál fő előnyei

  • Akár 10x-es nagyobb és lenyűgöző volumen
  • A szempillák vékony és tökéletes szétválasztása a gyökerektől a vastag fogazatú speciális kefével
  • A szempillák nem tapadnak össze, természetes kinézet csomók és darabok nélkül
  • A könnyedség érzésének köszönhetően a szemed semmilyen súlyt nem érez
  • A jellegzetes fekete szín csábító megjelenést kölcsönöz
  • LOVE PARIS Volumissime Royal szempillaspirál használatával pilláid nagyobbnak és vastagabbnak tűnnek

Használat:
Különleges ecsettel alkalmazzuk először az alsó szempillákra, majd a felsőkre. A felső szempillák meghosszabbítása és sűrűsítése érdekében érdemes kétszer megismételni.

Összetétel:
AQUA / WATER, CYCLOHEXASILOXANE, NYLON-12, ISODODECANE, ALCOHOL DENAT, CYCLOPENTASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, PEG-20, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TITANIUM DIOXIDE, METHYLPARABEN, ACRYLATES COPOLYMER, TOCOPHEROL, BUTYLPARABEN, ALUMINUM HYDROXIDE, ALUMINA, SILICA, GLYCERIN, [+/- MAY CONTAIN CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, ] D166390/1


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Alkalmas Érzékeny szemek
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Vastag

Űrtartalom

Űrtartalom 7,9 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO1440
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523553082

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10