Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ĽORÉAL PARIS Super Liner Gel Intenza Pure 01 Black 2,8 g

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Super Liner Gel Intenza Pure 01 Black 2,8 g

A Super Liner szemhéjtus géles textúrával rendelkezik, amely rendkívül könnyen felvihető a szemhéjra, és akár 24 órán át sértetlen marad. Ez a szemhéjtus olyan nők számára ideális, akik szívesen kísérleteznek, és a különböző alkalmaktól, vagy épp a hangulatuktól függően drámai megjelenésű vastag vonalat, vagy finom, természetes megjelenésű, nappali viseletre alkalmas vonalat rajzolnak a szemhéjukra. A géles készítmény egy kis tégelyben kapható, ecsettel együtt. Hangsúlyozd ki a szemeidet, és varázsold el a férfiakat a tekinteteddel!
A Super Liner géles szemhéjtus vízálló, így probléma nélkül használhatod, ha úszni vagy edzőterembe készülsz, vagy ha épp esik az eső. A termékkel precízen vékony, illetve hangsúlyosan vastag vonalat is húzhatsz. A tust az ecset segítségével viheted fel a szemhéjadra, és a felvitele rendkívül egyszerű. Az intenzív fekete szín felélénkíti a tekintetet, és mélységet is kölcsönöz neki. Hangsúlyozd ki a szépségedet ezzel a kiváló minőségű szemhéjtussal!
Szín:
01 Black
Alkalmazás:
Rajzolj szükség szerint vékony vagy vastagabb vonalat.
Tartalom:
2,8 g
Összetétel:
Trimethylsiloxysilicate
Cyclopentasiloxane
Isododecane
Cyclohexasiloxane
Ceresin
Caprylyl methicone
Synthetic fluorphlogopite
Glass
Talc
Silicasilylate
Disteardimonium hectorite
Triethoxycaprylylsilane
Propylene carbonate
Tin oxide
[+/- may contain: ci 77499/iron oxides, ci 77007/ultramarines, ci 77891/titanium dioxide]

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Gél, Vízálló
Kód:  KSDE0647
Termékszám:  3600522059448

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15