Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

L'Oreal Paris Sublime Soft micellás víz 200 ml

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

L'Oreal Paris Sublime Soft micellás víz 200 ml

 
 
 

A L'oreal Paris Sublime Soft bőrtökéletesítő micellás víz tökéletesen megtisztítja a bőrt a nap folyamán rákerült szennyeződésektől és a sminkmaradványoktól. Gyengéd összetevőinek köszönhetően az érzékeny területek, így a szem és az ajkak tisztítására is használható. A micellás víz egy lépésben tisztítja, hidratálja és nyugtatja a bőrt.

A micellás víz olyan apró részecskéket tartalmaz, amelyek rendkívül gyengéden és gyorsan, felesleges dörzsölés nélkül tisztítják a bőrt. Érzékeny bőr ápolására is alkalmas, puhítja, tisztítja és selymessé teszi azt. Ez a micellás víz remek választás a kontaktlencse-használók számára is, akik gyakran szenvednek szemirritációtól.  Élvezze ezt a minőségi arclemosót, amely eltávolítja a sminket, tisztítja, ápolja és mélyen hidratálja bőrét!
Bőrtípus:
Száraz és érzékeny bőrre.   
Alkalmazás:
Vigye fel az arcra, a szemre és az ajkakra kozmetikai vatta segítségével minden reggel és este, majd gyengéden törölgesse vele a tisztítani kívánt területet, amíg az teljesen tiszta nem lesz.
Űrtartalom:
200 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL1623
Termékszám:  3600522594017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10