Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

L'ORÉAL PARIS Studio Line Xtreme Hold hajzselé 150 ml

4,6 12 értékelés
2 290 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 100 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 910 Ft/db

L'ORÉAL PARIS Studio Line Xtreme Hold hajzselé 150 ml

A L'Oréal Paris Studio Line Hold hajzselé extra erős tartást ad a frizurának, amely akár 48 órán át tart* . Az extrém erős tartást adó Indestructible zselével a frizura ellenáll olyan külső hatásoknak, mint az öltözködés vagy bukósisak használata. Frizurája így minden körülmények között tart. Textúrájának köszönhetően nem ragad és gyorsan szárad.

*Tesztelt eredmények alapján.

Styling tipp: Vigye fel nedves vagy száraz hajra. Ezután ujjai segítségével a hajtövektől történő húzással alakítson ki tüskéket vagy simítsa le a tenyerével , és adjon hajának csillogást és eleganciát. A még erősebb tartású frizuráért használjon hajformázáskor hajszárítót.

 

Főbb jellemzők

  • rugalmas , emlékező effekt
  • nem okoz hajhullást és nem hagy maradványokat a hajban
  • nem keményíti a hajat, nem okoz kellemetlen érzést

 

Összetétel: víz, denat. szesz, AMP-acrylates/allyl methacrylate copolymer,Triethanolamine,Carbomer,Hydroxypropyl guar,Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde,PEG-40 hydrogenated castor oil,Aminomethyl propanol,Limonene,Pentasodium pentetate,Benzyl salicylate,Benzyl alcohol,Linalool,Butylphenyl methylpropional,Methylparaben,Hexyl cinnamal,Parfum/fragrance

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Fényesítő

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  VLS340
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600520921068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05