Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Clearing Scrub 48 g

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Clearing Scrub 48 g

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Nourish Scrub

Érdes, irritált és száraz bőr gyötör? A ĽORÉAL Paris márka új Smooth Sugar Scrub terméke a leggyengédebb arcradírozást kínálja 100%-ig természetes összetevőkkel. A termék mindegyik változata 3 féle cukor egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyeket olyan aktív hatóanyagok egészítenek ki, mint a szőlőmagolaj, a kiwi mag, illetve az acai bogyó kivonata és a kakaóvaj. Éppen ezért az arcradír nem csak kisimítja a bőrt, hanem lágyítja is a ráncokat és a pigmentfoltokat és csökkenti a mitesszereket.


ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Nourish Scrub

A Glow Scrub ragyogó és hidratált bőrt eredményez

A finom cukorkristályok és a szőlőmagolaj kombinációja nem csak kisimítja a bőrt, hanem egyúttal ragyogó megjelenést kölcsönöz az arcodnak. A monoi olaj és az acai bogyó por tovább fokozza a szőlőmagolaj hatását és megbízható hidratálást nyújt.


Clearing Scrub a nyugodt bőr és tiszta pórusok érdekében

A Clearing Scrub fő összetevői a kiwi mag és a mentaolaj, amelyek nyugtató, gyulladásgátlóhatással bírnak. Abenne található citrom illóolaj tökéletesen megtisztítja a pórusokat, miközben a friss bőrradír állaga kellemes melegséget biztosít a bőrnek.

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Nourish Scrub

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Nourish Scrub

Nourish Scrub: gyengéd ápolás a száraz bőrnek

A kakaóvajas arcradír minden olyan hölgy kedvence lesz, akit az irritált és száraz bőr gyötör. Állaga rendkívül finom magas kókuszolaj és kávébab tartalmának köszönhetően, így sokkal hatékonyabban távolítja el az elhalt hámsejteket illetve biztosítja a bőr számára fontos ápolást és védelmet.

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Nourish Scrub

Hogyan használd a bőrradírt?

  • Vigyél fel egy kis mennyiségű bőrradírt a száraz bőrre és ajkakra a száraz ujjaiddal, majd adj hozzá egy kis meleg vizet.
  • Gyengéden masszírozd el a bőrradírt körkörös mozdulatokkal az arcon és hagyd hatni, amíg a cukor kristályok fel nem oldódnak - ezután öblítsd le langyos vízzel.
  • A legjobb eredmény érdekében használd a bőrradírt egy héten három alkalommal.

Összetétel:
782791 42 Glycerin Propylene Glycol Sucrose Cymbopogon Schoenanthus Oil Actinida Chinensis Seed, Kiwi Seed PEG-30 Dipolyhydroxystearate Saccharide Hydrolysate Trideceth-6 Triethanolamine Mentha Piperita Oil, Peppermint Oil Acrylates, C10-30 Alkylacrylate Crosspolymer Caramel CI 19140, Yellow 5 CI 61570, Green 5 Linalool Parfum, Fragrance (F.I.L B215553/1).


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Használat

Használat Nőknek
Kód:  PLK412
Termékszám:  3600523541935
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15