Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Day arckrém 50 ml

4,8 36 értékelés
6 290 Ft

ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Day arckrém 50 ml


Klasszikus Revitalift

A L'Oréal Paris márka Revitalift termékcsaládja szakértő a ráncok elleni küzdelemben illetve bőr feszesítésében. Pro-Retinol és Fibre-Elastyl hatóanyagokat tartalmaz, amelyek támogatják a bőr rugalmasságát, ugyanakkor serkentik az új bőrsejtek termelődését. A krém könnyed textúrája gyorsan felszívódik a bőrbe és nem hagy zsíros réteget maga után. Akár sminkelhetsz is a bőrre. Láthatóan csökkenti a ráncokat, a bőr fiatalabbnak és kevésbé fáradtnak tűnik. A termékcsalád arckrémjei kisimítják és puhává teszik az arcbőrt, a bőr napról-napra feszesebb. A Revitalift arckrémek folyamatos, 4 hetes használata után jelentős mértékben csökkentik a mély ráncokat. Vidd fel a tiszta és száraz bőrre minden reggel és este. A teljes termékcsalád magában foglalja a nappali krémet, az éjszakai krémet és a szemránckrémet az ideális hatás eléréséhez. A 40 év feletti hölgyek számára ajánljuk.

Revitalift Filler

A Revitalift másik termékcsaládja az érettebb bőrű hölgyek számára készült, amelyen már látszódnak az öregedés jelei. Fibroxylt tartalmaz, amely helyreállítja a bőr teltségét, a benne található glicerin mélyen hidratálja a bőrt, a hialuronsavval pedig rugalmasságot és mély hidratálást biztosít a bőrnek. 4 hetes használat után helyreállítja a bőr teltségét, feszesíti és hidratálja a bőrt illetve segít a ráncok feltöltésében is. A végeredmény pedig fiatalos megjelenésű, megújult bőr. Vidd fel tiszta és száraz bőrre minden reggel és este a látható eredmények eléréséhez. A teljes termékcsalád magában foglalja a nappali krémet, éjszakai krémet, szemránckrémet, szérumot, hialuronsavas arcmaszkot illetve a 7 napos hialuronsavas kezelést is. Elsőként használd a szérumot és a 7 napos ampullás kezelést. Ezt követően pedig a nappali/ éjszakai arckrémet és a szemránckrémet. A klasszikus Revitalift krémhez hasonlóan ez a termékcsalád a negyvenes korosztályú hölgyek számára alkalmas.

Revitalift Laser X3

A Revitalift Laser X3 termékcsaládot a lézeres műtétek ihlették, pontosan ezért többé már nem szükséges meglátogatod az orvosi klinikákat. Segít a ráncok csökkentésében, tömöríti a bőrt és újramodellezi a bőr kontúrjait. A Pro-Xylane és a népszerű hialuronsav aktív hatóanyagokat tartalmazza. A krémet nagyon kellemes és lágy textúra jellemzi és nem hagy zsíros réteget a bőrön használat után. Rendszeres és ismételt alkalmazásával látható végeredményeket nyújt. A Revitalift Laser X3 termékcsalád csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt, helyreállítja a bőr rugalmasságát és egységesíti a bőrtónust. A bőr intenzíven hidratált használat után. A látható végeredményekért vidd fel a krémet tiszta és száraz bőrre minden reggel és este. A Revitalift Laser X3 termékcsalád tartalmazza a nappali krémet, a nappali krémet 20 FPS fényvédővel, az éjszakai krémet, a szemránckrémet és a szérumot. A termékcsalád ideális a negyvenes korosztályú hölgyek számára.

Revitalift Cica

A Revitalift rendelkezik a Cica ránctalanító termékcsaláddal is, ezt a Centella Asiatica növény kivonatával gazdagították, amely jól ismert gyógyító és gyulladásgátló tulajdonságairól és évszázadok óta széles körben alkalmazzák a kínai orvostudományban is. Vidd fel a krémet tiszta és száraz bőrre minden reggel és este a látható eredmények eléréséhez. Az egész termékcsalád tartalmazza a nappali krémet, az éjszakai krémet és a szemránckrémet.


Összetétel

Aqua/water
Glycerine
Isohexadecane
Hydroxypropyl tetrahydropyrantriol
Dimethicone
Isopropyl isostearate
Aluminum starch octenyl succinate
Poppylene glycol
Nylon-12
Octyldodecanol
Cetyl alcohol
Ammonium polyacryldimethyltauramide/ammonium polyacryloyldimethyl taurate
Be-henyl alcohol
C13-14 isoparaffin
PEG-100 stearate
Stearic acid
Stearyl alcohol
Arachidyl alcohol
Triethanolamine
Cetearyl alcohol
Cetearyl alcohol
Cetearyl glucoside
Palmitic acid
Adenosine
Disodium EDTA
Disodium stearoyl glutamate
Hydrolyzed hyaluronic acid
Capryloyl salicylic acid
Laureth-7
Polyacrylamide
Polyethylene
Methylparaben
Phenoxyethanol
CI 15985/yellow 6
CI 19140/yellow 5
Linalool
Isoeugenol
Limonene
Citronellol
Benzyl alcohol
Perfume/fragrance

 

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Kor

Korosztály 40+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas
Kód:  KSPL1745
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522895114

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15