Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Day Cream 50 ml

4,9 18 értékelés
5 390 Ft

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Day Cream 50 ml

Přetažením nebo kliknutím vložte obrázek.

A hatékony összetevőkben gazdag nappali arckrém az arc feszességének helyreállítására, a ráncok és barázdák eltüntetésére szolgál. A krém mélyreható hidratálással feszessé és tömörré teszi a bőrt. Helyreállítja a bőr tónusát, eltünteti az apró ráncokat és barázdákat. Nem akarod elárulni a korodat? Arcod feszessége és fiatalos teltsége bizonyosan nem fogja!


Az arckrém magas hialuronsav-tartalma 8 hét rendszeres használatot követően fejti ki látható hatását az arcon. Feszesíti a bőrt, belülről feltölti a ráncokat, teltséget kölcsönöz az arcnak, eltünteti a száj és a szem körül fölbukkanó barázdát és szarkalábat. Klinikailag bizonyított az arckrém nagyszerű hatása. A krémet használva bőröd újra fiatalosan üde és ragyogó lesz.
Aktív hatóanyagok:
Hialuronsav: mélyen hidratálja a bőrt.Glicerin: tartósan hidratálja a bőrt.Alpinia galanga gyökér kivonat: feszessé és tömörré teszi a bőrt,visszaadja a rugalmasságát.
Bőrtípus:
Érett bőrre.
Alkalmazás:
Reggel és este, a megtisztított arcra és nyakra. Használható önmagában, de hidratáló szérum felvitelét követően is. 
Kiszerelés: 
50 ml
Összetevők:
Aqua/water, Glycerin, Dimethicone, Isohexadecane, Silica, Hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, Alcohol denat., Dipropylene glycol, Synthetic wax, CI 77163/bismuthoxychloride, CI 77891/titanium dioxide, Secale cereale extract/rye seed extract, Sodium acrylates copolymer, Sodium hyaluronate, Phenoxyethanol, Adenosine
PEG-10 dimethicone, Ethylhexyl hydroxystearate, Nylon-12, Dimethicone/PEG-10/15 crosspolymer,
Dimethicone/polyglycerin-3 crosspolymer, Pentylene glycol, Synthetic fluorphlogopite, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Linalool, Benzyl benzoate, Caprylic/capric triglyceride, Caprylyl glycol, Dipotassium glycyrrhizate, Alpinia galanga leaf extract, Disteardimonium hectorite, Disodium EDTA, Citronellol, Parfum/fragrance



Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 40+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL1601
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522892397

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15