Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Lash Paradise Black 6,4 ml

4,9 34 értékelés
4 690 Ft

L'ORÉAL PARIS Lash Paradise Black 6,4 ml

L'Oréal Paris Lash Paradise Black 6.4 ml szempillaspirál

Kölcsönözz ellenállhatatlan és csábító hatást pilláidnak a L'Oréal Paris Lash Paradise Black szempillaspirállal. Az új szempillaspirál innovatív volumennövelő kefével és krémes textúrával rendelkezik, amely vizuálisan hosszabbítja és dúsítja a szempillákat. Egyedi összetétele azonban hosszú távon a szempillák számára is előnyös: ricinusolaj kivonatokat tartalmaz, hogy serkentse a növekedésüket. Ha tökéletes, mennyei dússágú és hosszúságú szempillákról álmodsz, a L'Oréal Paris Lash Paradise Black szempillaspirálja valóra váltja álmaidat.

L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic Black 6,4 ml szempillaspirál

Továbbfejlesztett kefe a természetfeletti dússágért

Az innovatív kefe sűrűn borított, határozott sörtékkel rendelkezik, amelyek természetfeletti volument kölcsönöznek a szempilláknak a tövektől egészen a végükig.

L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic Black 6,4 ml szempillaspirál

Egyenletesebb felvitel a krémes textúrának köszönhetően

A szempillaspirál összetétele ricinusolajjal gazdagított, amely bizonyítottan elősegíti a szempillák növekedését. A szempillaspirál általános állaga is megváltozott - a továbbfejlesztett krémes textúra kevésbé nehezíti el a szempillákat, így egyenletesebb rétegekben lehet felvinni.

L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic Black 6,4 ml szempillaspirál

Egyszerű használat

A volumennövelő kefe és a kellemesebb textúra kombinációja leegyszerűsíti a szempillaspirál teljes felvitelét. Ha egyszer kipróbálod a L'Oréal Paris Lash Paradise Black szempillaspirált, nem akarsz majd mást használni.

L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic Black 6,4 ml szempillaspirál

Nők tesztelték

A L'Oréal Paris Lash Paradise Black szempillaspirál hatékonyságát több mint 100 nő körében végzett tesztelés igazolta. A résztvevők túlnyomó többsége egyetért azzal, hogy szempilláik mennyisége és hossza megnőtt, és pozitívan értékelik a szempillák szerkezetének változását is.

L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic Black 6,4 ml szempillaspirál

A L'Oréal Paris Lash Paradise Black 6,4 ml szempillaspirál főbb jellemzői

  • A L'Oréal Paris szempillaspirál krémes állagú
  • Innovatív kefe sűrűn borított kemény sörtékkel
  • A szempillákat a tövüktől a végükig dúsítja
  • Tökéletesen elválaszt minden szempillát
  • Növeli a szempillák térfogatát és hosszát
  • A szempillaspirál ricinusolajjal dúsított

Összetétel

AQUA / WASSER - PARAFFIN - KALIUMCETIL-FOSZFÁT - COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBAWACHS - ETILÉN/AKRIL-KARBAMID-KOPOLIMER - SZTIROL/AKRILÁT/AMMÓNIUM-METAKRILÁT-KOPOLIMER - CERA ALBA / BIENENWACHS - SYNTHETISCHES BIENENWACHS - BIS-DIGLICERYLPOLYACYLADIPATE-2 - POLYBUTENE - CETYL ALCOHOL - STEARETH-20 - - - GLYCERYLDIBEHENATE - STEARETH-2 - PHENOXYETHANOL - HYDROXYETHYLCELLULOSE - AKAZIEN-SENEGAL-GUMMI - TRIBEHENIN - - CAPRYLYL GLYCOL - GLYCERYL BEHENATE - SODIUM DEHYDROACETATE - HYDRIERTES JOJOBAÖL - HYDRIERTES PALMOLAJ - PARFUM/DUFTSTOFF - DINÁTRIUM EDTA - BUTILÉN GLIKOL - ROSA-CANINA-FRUCHTÖL - NÁTRIUM-LAURETH-SZULFÁT - TETRASODIUMEDTA - RICINUS-COMMUNIS-SAMENÖL / RIZINUSÖL - MALTODEXTRIN - KÁLIUM-SZORBÁT - BHT - PROPILÉNGLIKOL - CENTAUREA CYANUS BLUMENEXTRACT - PROPYLGALLATE - ZITRUSÄURE [+/- KANN CI 77499 / EISENSÄURE ENTHALTEN]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Vastag

Űrtartalom

Űrtartalom 6,4 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO1517
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523503285
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15