Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic Primer 7,2 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic Primer 7,2 ml

Varázsold csábítóan dússá szempilládat. A L'OREAL PARIS Paradise Extatic alapozó a rostok segítségével meghosszabbítja és dúsítja a szempillát, így az még jobban fog kinézni a hagyományos szempillaspirál alkalmazása után. Az alapozót jojobaolajjal dúsították, amely gondoskodik a szempilla táplálásáról. A szempilla nemcsak szép, hanem egészséges és erős is lesz. Az egyenes és puha ecset segítségével a termék könnyen és egyenletesen felvihető. A ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is alkalmas alapozó.

L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic alapozó legfontosabb jellemzői

  • Alapozó szempillaspirál alá
  • Meghosszabbítja és dúsítja a szempillákat
  • Tápláló jojobaolajat tartalmaz
  • A puha ecset segítségével jól felvihető
  • A L'OREAL PARIS alapozónak köszönhetően a szempilla finom és egészséges lesz

Használat:

Használd a szempillaspirál felvitele előtt a dúsabb szempillákért.

Összetétel:
Aqua / Water, Polybutene, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba / Beeswax, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Steareth-2, Cetyl Alcohol, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal Gum, Panthenol, Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Disodium EDTA, BHT, Rosa Canina Fruit Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, Propyl Gallate, Citric Acid, (F.I.L. B210585/1).

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Átlátszó
Kód:  DEKO1606
Termékszám:  3600523503384
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05