Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Men Expert Barber Club 3in1 Gel 200 ml

4,8 62 értékelés
2 190 Ft

ĽORÉAL PARIS Men Expert Barber Club 3in1 Gel 200 ml

L'Oréal Paris Men Expert Barber Club 3in1 200 ml arctisztító gél

A Men Expert by L'Oréal Paris bemutatja a Barber Club termékcsaládot a tökéletes bőr- és szakállápolásért. Minden termék cédrusfa illóolajat tartalmaz, amely egészséges fényt és kellemes illatot kölcsönöz a szakállnak. A 3in1 gél ezután lehetővé teszi a férfiak számára, hogy kíméletesen eltávolítsák az elhalt hámsejteket és más kisebb szennyeződéseket a szakállról, és segít csökkenteni a bőr zsírosságát. A termék minden szakállhosszra alkalmas.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club 3in1 200 ml tisztító gél

Gél korpásodásra és zsíros bőrre

A L'Oréal Paris Men Expert Barber Club 3in1 tisztító gél megszelídíti a szúrós szakállat, zsirtalanítja a bőrt és alaposan megtisztítja a fejbőrt a felesleges faggyútól és egyéb szennyeződésektől.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club 3in1 200 ml tisztító gél

Az ápoló olaj megakadályozza a bőr viszketését

A szakállnövekedést gyakran kellemetlen viszketés kíséri. A L'Oréal Paris természetes cédrusfa illóolajat tartalmazó Barber Club tisztító géllel könnyedén megelőzheted a kellemetlen érzéseket. Ezenkívül színezék-, parabén- és szappanmentes.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club 3in1 200 ml tisztító gél

Gyengéd hidratálás minden szakállhosszúságra és arcra

A L'Oréal Paris Men Expert Barber Club egyedülálló, gyengéd formulája hidratálja és puhítja a szakállat, miközben enyhíti a bőr kellemetlen viszketését. Hatását különösen az 1 cm-nél rövidebb szakállú férfiak értékelik.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club 3in1 200 ml tisztító gél

Fedezd fel a L'Oréal Paris Men Expert Barber Club további termékeit

A L'Oréal Paris Men Expert Barber Club termékcsalád további termékeket kínál, hogy szakállad, hajad és arcod is megkapja a szükséges ápolást.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club 3in1 200 ml tisztító gél

A LeRaeal Paris Men Expert Barber Club 3in1 legfontosabb jellemzői

  • Zsírtalanítja a bőrt és segít eltávolítani a felesleges faggyút és más szennyeződéseket
  • Hidratálja a bőrt és megakadályozza a viszketést
  • Parabének és színezékek nélkül
  • Alkalmas minden szakállhosszúsághoz

Összetétel

Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-Betaine, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Tocopherol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Cedrus Atlantica Bark Oil, Sodium Acetate, Sodium Hydroxide, Ppg-5-Ceteth-20, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Salicylic Acid, Polyquaternium-10, Limonene, Fumaric Acid, Menthol, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Pentylene Glycol, Mentha Piperita Extract / Peppermint Extract, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum / Fragrance, Carbomer, Fusanus Spicatus Wood Oil, Octyldodecanol, Citric Acid, Coumarin

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél
Szappan típusa Folyékony

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Terméktípus

Terméktípus Tisztító gél
Kód:  KDR175
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523526130
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15