Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 3 000 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 810 Ft/db

ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll

A L'Oréal Paris Mega Volume Miss Baba Roll fekete színű szempillaspirálja nagy segítség minden nő számára a tökéletes smink elkészítésében. A kefe tökéletesen felviszi a pillák egész hosszában a festéket és vastagítja meg már a tövektől őket. Az eredmény gyönyörűen formázott és dús szempillák lesznek. Mega Volume formulájának köszönhetően azonnali dúsító hatással bír. A mega kefe használatával könnyen és egyszerűen tudsz csodálatosan íves szempillákat varázsolni magadnak egész napra. A szempillaspirál nem ragasztja össze a szemmpillákat és nem is csomósodik össze. Szemészetileg tesztelt, kontaktlencsét viselők számára is ajánlott. Hangsúlyozd ki tekintetedet, légy elbűvölő a L'oreál Paris Mega Volume Miss Baby Roll fekete szempillaspiráljával.
Hatások:
Használatával gyönyörűen formázott és dús szempilláid lesznek. Szemeid csábító, ragyogó tekintet sugárrznak majd.
Alkalmazás:
Vidd fel a szempllaspirált hosszú, finom mozdulatokkal a tövektől a végekig. Hagyd megszáradni, és a még látványosabb pilákért ismételd mg a folyamatot.
Kiszerelés:
9,1 ml
Összetevők:
AQUA / WATER, paraffint és kálium-cetil-FOSZFÁT, Copernicia cerifera CERA / Carnauba viasz, etilén / akrilsav kopolimer, sztirol / akrilát / ammónium-metakrilát kopolimer, Cera alba / méhviasz, szintetikus méhviasz, BISDIGLYCERYL POLYACYLADIPATE 2, polibutének, cetil-alkohol, Steareth -20, gliceril-dibehenát, sztearet-2, fenoxietanol, hidroxietilcellulóz, az Acacia senegal gumi tribehenin, kapril-glikol, glicerin-behenát, nátrium-acetát dehidro, hidrogénezett jojobaolajat PÁLMAOLAJ hidrogénezett, Dinátrium-EDTA, butilén-glikol, nátrium-lauril-szulfát, Tetranátrium EDTA, kálium-szorbát, BHT B189279 / 2

 

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO1085
Termékszám:  3600523438112

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15