Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Hyaluron Expert Micellar Water 200 ml

5 3 értékelés
2 690 Ft

ĽORÉAL PARIS Hyaluron Expert Micellar Water 200 ml

Hidratáld bőrödet még akkor is, amikor a L'Oréal Paris Hyaluron Expert micellás vizet használod. A hialuronsavval dúsított kíméletes micellás víz gyengéden tisztítja meg a bőrt, ugyanakkor feltölti a kisebb ráncokat. A hialuronsav megköti a nedvességet, így maximálisan hidratáltan tartja a bőrt napközben. A micellás víz alkalmas a mindennapos felhasználásra és minden bőrtípus számára. Szabadulj meg a bőrön található szennyeződésektől és a sminkmaradványoktól és töltsd fel a ráncaidat a L'OréalParis Hyaluron Expert hidratáló micellás vízzel.

A L'Oréal Paris Hyaluron Expert micellás víz legfőbb jellemzői

  • Gondoskodj a bőrödről tisztítás közben is a L'Oréal Paris Hyaluron Expert termékkel
  • A hialuronsavval dúsított micellás víz hidratálja és feltölti a bőrt
  • A hialuronsav megköti a nedvességet a bőrben a hosszan tartó hidratálás érdekében
  • A L'Oréal Paris Hyaluron Expert Micellar Water eltávolítja a szennyeződéseket és a finom ráncokat
  • Minden bőrtípusra alkalmas

L'ORÉAL PARIS Hyaluron Expert micellás víz mindennapos használatra

A L'Oréal Paris Hyaluron Expert micellás vizet hialuronsavval dúsították, amely csodálatosan hidratálja és tölti fel a bőrt. A micellás víz ideális mindennapos felhasználásra és alkalmas minden bőrtípus számára.

L'ORÉAL PARIS Hyaluron Expert micellás víz hialuronsavval

A hialuronsav a bőrben természetes módon előforduló aktív hatóanyag. Azonban a kor előrehaladtával a bőrben található mennyisége csökken, pontosan ezért szükséges azt újra pótolni.Ez a sav tömegének akár 1000× képes megkötni vízben,így gondoskodik a hidratált és feltöltött bőrről.

Könnyen használható L'ORÉAL PARIS Hyaluron Expert Micellar Water

Vidd fel a L'Oréal Paris Hyaluron Expert micellás vizet vattakorongra reggel és este és gyengéden töröld át az egész arcodat és a szemeidet a smink tökéletes eltávolításához. Nem szükséges leöblíteni. Megszabadul a szennyeződésektől, a sminkmaradványoktól és a kisebb ráncoktól is.


A LORÉAL PARIS Hyaluron Expert micellás víz összetétele:

Aqua / Water, Glycerin, Hexylene Glycol, Disodium Edta, Sodium Hyaluronate, Bht, Disodium Cocoamphodiacetate, Poloxamer 184, Myrtrimonium Bromide.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL874
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523959587

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05