Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Eye and Lip Make-Up Remover 125 ml

4,6 7 értékelés
2 390 Ft

ĽORÉAL PARIS Eye and Lip Make-Up Remover 125 ml

A vízálló smink eltávolítása az arcodról trükköket igényelhet és ha a érzékeny bőröd és szemeid vannak, akkor még nagyon kellemetlen is lehet.  Az ilyen esetekre a L'OREAL kifejlesztette a kíméletes kétfázisú sminklemosóját. A sötét komponens biztosítja a teljes smink eltávolítását, a világos pedig egy gyengéd krém, amely ápolja a bőrt és frissességet hagy maga után. Az lemosó nem zsíros textúrájának köszönhetően nem hagy maga után kellemetlen zsíros réteget a bőrön. A termék finom összetétele miatt alkalmas érzékeny bőrű és szemű nők számára is, sőt még a kontaktlencsét viselőknek is. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kíméletes sminkeltávolítás a szemek és ajkak számára
  • Eltávolítja a hosszantartó és vízálló sminket is
  • Nem zsíros textúra
  • Kétfázisú összetétel
  • Sötét fázis tisztít, a világos ápol
  • Alkalmas érzékeny bőr és szem számára
  • Alkalmas kontaktlencsét viselők számára

Hozzávalók:
G787592, Aqua / víz, propilénglikol, sztirol / akrilát / ammónium-metakrilát kopolimer, poliuretán-35, Cera alba / Méhviasz, Szintetikus Fluorphlogopite, cetil-alkohol, PEG-200 gliceril-sztearát, Copernicia cerifera Cera / karnaubaviasz, a sztearinsav, a palmitinsav , gliceril-sztearát, etilén / VA kopolimer Caprylyl glikol, alkohol Denat., Paraffin, amino-metil-propán-diol, fenoxietanol, Glicerin, hidroxi-butilén-glikol, Parfüm / Fragrance, Argania Spinosa Olaj / Argania Spinosa pálmamagolajból, xantángumi, kapril / kaprinsav-trigliceridet, Sodium Laureth szulfát, dinátrium-EDTA-t, arginin, Serica por / selyem por 2-oleamido-1,3-oktadekándiol Camellia Oleifera mag olaj, szilikagél, Tetranátrium EDTA, pentaeritrit-tetra-di-terc-butil-hidroxi-hidrocinnamát, Nelumbium speciosum Extract / Nelumbium speciosum Virág kivonat

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Terméktípus Kétfázisú (olajos) arctisztító
Kód:  KSPL2004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522412595

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20