Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 65+ Night Cream 50 ml

4,4 18 értékelés
2 690 Ft

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 65+ Night Cream 50 ml

A L'Oréal Paris 50 ml-s Age Specialist 65+ tápláló ránctalanító éjszakai krém különösen az érett bőr ápolására lett kifejlesztve. Ennek minden sajátos igényére fókuszál, mint például az alapvető tápanyagok elvesztése, a természetes védelem meggyengülése vagy a pigment foltok kialakulása. Az éjszakai krém előnye, hogy hármas hatással, a bőr megerősítésével, regenerálásával és a kialakuló ráncok csökkentésével gátolja meg a bőr látható öregedését. Visszaadja az arc körvonalait, az arc- és nyaki bőr kisimításával és visszaállításával. Megfelelő táplálást nyújt az idősödő bőr számára. Bőre tökéletesen meg fog újulni, ezzel egy puhább, lágyabb és feszesebb megjelenést fog neki kölcsönözni. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és alkalmas a 65 éves és annál idősebb nők számára.

Hatóanyagai:

A L'Oréal Paris Age Specialist 65+  ránctalanító éjszakai krém összetevői E és B5 vitamint tartalmazó multivitamin komplexszel dúsítottak, amely támogatja a bőrmegújulást és saját védőgátjának megerősítését.

Hatásai:

  •     Bőr megújulás
  •     Ránccsökkentés
  •     Bőrfeszesítés

Alkalmazás:

Alkalmazza a terméket minden este alaposan megtisztított arcon és a nyakon és gyengéd, kör-körös mozdulatokkal masszírozza azt be. Kerülje a szemmel való érintkezést.

Alkotórészek:

Aqua / water, Hydrogenated polyisobutene, Dimethicone, Glycerin, Cetyl alcohol, Aluminum starch octenyl succinate, PEG-40 stearate, Glyceryl stearate, Butyrospermum parkii butter / Shea butter, Paraffinum liquidum / 14 isoparaffin, Cera microcrystalline / microcrystalline wax, Paraffin, Sorbitan tristearate, Glucose, Glycine soya protein, Sodium cocoyl, Glutamate, Urtica dioica extract / Nettle extract, Equisetum arvense extract, Adenosine, Disodium EDTA, Propylene glycol, Hydrolyzed opuntia ficus Capryloyl salicylic acid, Caprylyl glycol, Citric acid, Laureth-7, Iris florentina root extract, Panthenol, Pentylene glycol, Betula alba leaf extract, Ethylhexylglycerin, Polycrylamide, Butylene glycol, , Ethylhexy, glycerin, Polyacrylamide, Butylene glycol, Tocopherol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Phenoxyethanol, Linalool, Gerani Ol, Alpha-isomethyl ionone, Limonene, Citral, Citronellol, Benzyl alcohol, Perfume / fragrance

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító, Pigmentfolt csökkentő

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Kor

Korosztály 60+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Vitaminos
Kód:  PLK326
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523408955

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05