Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Night Cream 50 ml

4,7 24 értékelés
3 090 Ft

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Night Cream 50 ml

A L'ORÉAL Age Specialist Night 55+ egyike az Age Specialist termékcsaládnak, amelyet elsősorban az 55 év feletti nőknek készítettek. A bőrsejtek regenerációja 55 év felett lelassul, így a bőr kevesebb tápanyaghoz jut, mélyebb ráncok keletkeznek és a bőr lassú öregedése megkezdődik. A L'Oréal fejlesztői kombinálták az öregedést gátló hatóanyagokat egy olajkoncentrátummal és Floroglucinnal, hogy így lassítsák le az öregedés jeleit. Az olajnak köszönhetően csökken a pigmentáció, valamint segít átalakítani a bőr kontúrjait. A Floroglucin pedig intenzíven táplálja a bőrt, és csökkenti a mély ráncokat.

Az értékes olajokból álló éjszakai krém puhítja és táplálja a bőrt, így esti használata után reggelre a bőr lágyabb és kellemesebb tapintású és friss lesz. A bőr hidratáltabbá válik, a ráncok pedig kisimulnak. A termék továbbá csökkeni a pigmentációs foltokat és a bőr tónusát egységesebbé varázsolja. Lefekvés előtt vigyen fel belőle! Kényeztesse bőrét ezzel a páratlan termékkel, és élvezze a tökéletes, fiatalos megjelenést!

Hatóanyagai:

  • Floroglucin intenzíven táplálja a bőrt és csökkenti a ráncokat.
  • A komplex olaj csökkenti a pigmentációt és elősegíti a bőr regenerálódását.

Bőrtípus:
Minden típusú bőrre, elsősorban az 55 év feletti hölgyek számára készült termék.
Alkalmazás:
Vigye fel minden este a megtisztított arcra és nyakra kis mennyiségben. Finoman dörzsölje szét körkörös mozdulatokkal.
Űrtartalom:
50 ml

Összetevők:

Aqua/water, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Prunus armeniaca kernel oil/apricot kernel oil, Alcohol denat.
PEG-20 methyl glucose sesquistearate, Ammonium polyacryldimethyltauramide/ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Fagus sylvatica extract/fagus sylvatica bud extract, Propylene glycol Calcium gluconate, Dimethyl isosorbide, Caffeine, Isohexadecane, Magnesium gluconate, Cinnamic acid, Phloroglucinol trimethyl ether, Capryloyl salicylic acid, Tetrasodium EDTA, Xanthan gum, Polysorbate 80, Acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Acrylates copolymer, Octyldodecanol, BHT, Phenoxyethanol, Linalool, Geraniol, Alpha-isomethyl ionone, Coumarin, Cinnamyl alcohol, Hydroxycitronellal, Citronellol, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Parfum/fragrance, Sorbic acid, Benzoic acid

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Pigmentfolt csökkentő

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Kor

Korosztály 55+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos
Kód:  KSPL1531
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522632436

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10