Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Box

4,9 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Box


Age Specialist 55+

55 éves kortól kezdve, körülbelül 10 éven belül a bőr számára hiányozhat a táplálás és mélyebb ráncok jelenhetnek meg rajta. A bőr szárazabbá válik.


A L´Oréal Paris Age Specialist termékcsalád az 55 éven felüli nők számára a következő öregedésgátló hatásokat kínálja:

  1. Táplálja és tömöríti a bőrt: A bőr táplált, a száraz érzés pedig eltűnik. A bőr sűrűbb és rugalmasabb.
  2. Csökkenti a ráncokat: Klinikailag bizonyított, hogy csökkenti a ráncok számát, mélységét és hosszát. A bőr simábbnak tűnik.
  3. Kontúrok átalakítása: Javul a bőr rugalmassága. Az arc- és a nyak bőre feszesebbnek tűnik.

Ez a sorozat olyan olaj komplexet tartalmaz, amelyek táplálják a bőrt és védik a kiszáradástól. Vitalinnal dúsított, valamint kaktuszvirág kivonatot tartalmaz, amely revitalizáló hatásairól ismert. Az 55 év feletti nők számára kínált termékcsalád nappali, szemkörnyékápoló- és éjszakai krémet tartalmaz. A látható eredmények elérése érdekében minden reggel és este használd a krémeket. Ez a sorozat kedvező árú nappali- és éjszakai krémet tartalmazó csomagban is elérhető.



Összetétel

Aqua / Water, Glycerin, Isohexadecane, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Aluminum Starch Octenylsuccite, Propylene Glycol, Nylon-12, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Behenyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, Peg-100 Stearate, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Calcium Pca, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Myristic Acid, Myristyl Alcohol, Palmitic Acid, Adenosine, Disodium Edta, Disodium Stearoyl Glutamate, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Laureth-7, T-Butyl Alcohol, Polyacrylamide, Polyethylene, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance. (F.I.L. B178329/2).

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Ránctalanító, Pigmentfolt csökkentő

Kor

Korosztály 55+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Típus

Termék típus Krém
Kód:  PLK324
Termékszám:  8592807455043

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05