Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Micellar Water 200 ml micellás víz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Micellar Water 200 ml micellás víz

 
 

A micellás víz tökéletesen megtisztítja a bőrt a sminktől és a szennyeződésektől, amelyek a nap során rátapadtak. Finom összetételének köszönhetően a termék használható az arc érzékeny területeinek tisztítására is, mint például a szem és az ajkak. A termék hipoallergén, és nem tartalmaz illatosítót. Bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott. A micellás víz egy mozdulat alatt tiszítja, hidratálja és felfrissíti a bőrt.
A tisztító víz kis részecskéket - micellákat tartalmaz, amelyek nagyon gyengéden és gyorsan megtisztítják a bőrt felesleges dörzsölés nélkül. A termék alkalmas normál és kombinált bőrre. Megnyugtatja, tisztítja és selymessé teszi a bőrt. A micellás víz jó választás kontaktlencsét viselők számára, akiknél gyakori az irritált szem. Élvezze ezt a minőségi sminklemosót, amely tisztítja a bőrt, ápolja és csodálatosan felfrissíti!
Bőrtípus:
Normál és kombinált bőrre.   
Használat:
Használja minden reggel és este. Egy kozmetikai szivaccsal gyengéden dörzsölje a bőrt, amíg teljesen tiszta lesz. Nem kell leöblíteni. 
Térfogat:
200 ml

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL1619
Termékszám:  3600522820543

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10