Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS False Lash Superstar Black szempillaspirál

4,8 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 3 980 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 3 660 Ft/db

ĽORÉAL PARIS False Lash Superstar Black szempillaspirál

 
 

False Lash Mascara Superstar szempillaspirál a hihetetlenül hosszú és gyönyörű szempillákért. A szempillaspirál egyik oldalán az alap található, míg a másik fele a mélyfekete pillákról gondoskodik.  Szempillái dúsabbak és hangsúlyosabbak, akárcsak egy műszempilla esetében. Ezzel az egyedülálló spirállal igazi sztár lehet. Fokozza szempillái hosszúságát és dússágát ezzel a két lépésben használatos szempillaspirállal!
Különlegessége abban rejlik, hogy az alap használatával kiváló módon hangsúlyozhatja a pillákat. A spirálalap erősíti a szempillákat, és dúsítja őket. Ezután a következő lépésben, a másik oldallal megfestheti és meg is hosszabbíthatja pilláit. A fekete festék már a szempillatövektől gyönyörű színt ad, és elválasztja a pillákat. Hangsúlyozza, dúsítja és formálja szempilláit, ahogy Ön szeretné. Hatása hosszú ideig tart. Használjon Ön is két spirált egyben!
Szín:
Fekete
Alkalmazás:
Először az alapot alkalmazza, hagyja megszáradni majd ezt követően alkalmazza a másik oldalon található szempillaspirált.



   
 

 

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0657a
Termékszám:  3600522833161

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20