Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Eyes 15 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Eyes 15 ml

A ĽORÉAL Age Specialist 55+ Eyes szemránckrém azok közé az Age Specialist kozmetikumok közé tartozik, amelyeket érett bőr ápolására ajánlanak. A kor előrehaladtával minden bőrtípusnak csökken a regenerálódó képessége, és a bőr nem tud kellőképpen védekezni a külső káros hatásokkal szemben. A bőr veszít üdeségéből, nedvességtartalmából, petyhüdtté, sápadttá válik, és megjelennek rajta a ráncok. A ráncok kialakulásának szempontjából éppen a szem körüli bőr a legérzékenyebb, amely az arc mimikája miatt túlzott igénybevételnek van kitéve. A ráncokkal együtt megjelenhetnek a szem körüli duzzanatok, valamint a a szem alatti táskák és sötét karikák.

A ĽORÉAL szemránckrém adenozint tartalmaz, amely a bőrben lévő kollagén vegyületek serkentésével küzd a ráncok ellen. További összetevője a koffein, amely arról ismert, hogy segíti a mikrokeringést. A koffein természetes anyagként hat a szervezet, így a bőr folyadék kiválasztására is. A szemránckrém használatának köszönhetően elhalványodnak a szem alatti sötét karikák, így bőre ragyogóbbá válik. Csökkenti a duzzanatokat és táskákat a szem alatt. Azok kisebbnek tűnek, így a fáradság jelei a minimálisra csökkennek. Bőre kipihent és felfrissült lesz. A készítmény csökkenti a ráncokat, és már egy hét múlva simább lesz a bőre. A termék bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelt. Ápolja bőrét a szeme körül, hogy megjelenése egészségesebb és fiatalosabb legyen!

Hatóanyagai:

  • Adenozin - a bőrben lévő kollagén vegyületek serkentésével küzd a ráncok ellen.
  • Koffein - serkenti a mikrokeringést és a bőr természetes folyadék kiválasztását, mely eltávolítja a duzzanatokat és a szem alatti táskákat.

Bőrtípus:
Érett bőrre, 55 év felett.

Használat:
Vigye fel a szem körüli bőrre, és gyengéden masszírozza bele!
Kiszerelés:
15 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Ránctalanító, Lifting és feszesítő
Kód:  KSPL1532
Termékszám:  3600522632566

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10