Oldal frissítése

LEGO Batman Movie karóra

3,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Batman Movie karóra

Tartsa közel kedvenc szuperhősét mindig! Erről a stílusos LEGO® karóráról mindig eszébe fog jutni. Az óraszíj 22 műanyag darabból áll, mely szétszedhető és így szükség szerint rövidíthető vagy hosszabbítható. A Quartz óraszerkezet és karcálló üveg garantálják a hosszú távú minőséget. Az óra vízálló, így nem kell aggódnia hogy baja esik. Tartalmaz még egy LEGO témájú Batman karaktert is, mely akár külön is viselhető, vagy a szíjon.

Legfontosabb jellemzők

  • A szíj könnyen rövidíthető, illetve meghosszabbítható a karja kerületétől függően
  • Eredeti és az innovatív design
  • Ásványi karcálló üveg
  • Minőségi Quartz óraszerkezet
  • Vízálló, például kézmosás közben
  • Tartalmaz egy LEGO figurát is

Eredeti kiegészítő

Az egyik legnépszerűbb DC képregény karakter, Batman, az órájáról figyel a város rendjére és önmagát nem féltve intézi el az igazságtalanságot. A LEGO figura, mely az órához jár, könnyedén az óraszíjra erősíthető, így még eredetibb kinézetet nyújt. A szíj egyszerűen rövidíthető vagy hosszabítható, hála a mellékelt pót daraboknak, így bármilyen korú gyermekeknek ideális.

Ajánlott kor:
6+

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerek

Rendeltetés

Típus Gyerek

Innen ismerheted

Téma Batman
Kód:  HRAif0178
Termékszám:  5060286802106
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20