Oldal frissítése

LAVERA Soft Glowing Highlighter Golden Shine 03 4 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAVERA Soft Glowing Highlighter Golden Shine 03 4 g

A sokoldalú Soft Glowing Highlighter Golden Shine 03 árnyalatban a híres német Lavera kozmetikai márka terméke, nagyszerű segítséget nyújt minden nő számára. A termékben található csillogó pigmentek gondoskodnak a bőröd ragyogó megjelenéséről és elfedik a fáradtság jeleit is. A highlighter kakaóvajat, jojobaolajat és argánolajat tartalmaz - ezek a hatóanyagok hidratálják a bőrödet. Használhatod a szemhéjadra is szemhéjpúder helyett, vagy az ajkaidon is, utóbbihoz vidd fel az ajkaid közepére, majd dolgozd el egy színtelen vagy enyhén színezett szájfénnyel. A highlighter könnyed, krémes állagú és könnyű a használata is. Mivel rendkívül sokoldalú, a Soft Glowing Highlighter ideális útitárs is - helyettesíti a pirosítót, a szemhéjpúdert és a rúzst is.

A LAVERA Soft Glowing Highlighter Golden Shine 03 főbb jellemzői

  • Sokoldalú highlighter gyöngyházhatású arany színben
  • Az ásványi eredetű finom csillámok ragyogó szemet és arccsontot biztosítanak
  • Gyönyörű, ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek
  • Könnyű krémes állag az egyszerű használatért
  • Az ajkaidon is használhatod színtelen szájfénnyel, a teltebb forma érdekében
  • A kakaóvajjal, jojoba- és argánolajjal készült összetételének köszönhetően táplálja a bőrt
  • Multifunkcionális termék - helyettesíti a rúzst, a szemhéjfestéket és a pirosítót
  • A Soft Glowing Highlighter minden bőrtípusra alkalmas

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű highlightert az ujjbegyeddel és dolgozd bele a bőrbe azokon a területeken, amelyeket ki szeretnél hangsúlyozni.

TIPP: Vidd fel a terméket a szemhéj belső sarkaiba és az arccsontok alá, hogy kiemeld és ragyogóvá tedd a szemeidet.

Összetétel:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Dodecane, Bismuth Oxychloride (CI 77163), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Hydrogenated Vegetable Oil, Hydrogenated Rapeseed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil*, Silica, Lecithin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Tocopherol, Iron Oxide (CI 77491), Vegetable Oil (Olus Oil), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Hydrogenated Lecithin, Camelina Sativa Seed Oil, Rosa Centifolia Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Alcohol*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Alcohol**, Benzyl Benzoate**

* az ellenőrzött biogazdálkodásból származó nyersanyagok
** természetes illóolajok


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum
Kód:  DEKO3711
Termékszám:  4021457636129
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15