Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LAVERA Illuminating Effect Fluid Sheer Silver 01 30 ml

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LAVERA Illuminating Effect Fluid Sheer Silver 01 30 ml

A LAVERA Illuminating Effect Fluid highlighter különleges fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz. Egyedi fény-visszatükröző összetételének köszönhetően ragyogó megjelenésű bőrt eredményez, miközben kiemeli az arc kontúrjait. A LAVERA Illuminating Effect Fluid enyhén csillog, így a termékkel akár az egész arcodat ragyogóvá teheted, vagy használhatod csak az arc egyes részein is. Folyékony állagú, tehát könnyen eldolgozhatod a bőrön. Használhatod azalapozóval együtt vagy akár önmagában is. A highlighter nem nehezíti el a bőrt és nem is zsírosítja az arcodat. A 01 Sheer Silver árnyalatú LAVERA Illuminating Effect Fluid minden bőrtípusra és minden korosztálynak alkalmas.

A LAVERA Illuminating Effect Fluid - Sheer Silver 01 highlighter fő jellemzői

  • A LAVERA Illuminating Effect Fluid speciális pigmentekkel tükrözi a fényt
  • A termék enyhén csillog, ragyogóvá teheted vele az egész bőrt vagy csak bizonyos részeit
  • A LAVERA Illuminating Effect Fluid folyékony és könnyen eldolgozható a bőrön
  • A highlighter nem nehezíti el a bőrt, és nem zsírosítja
  • Használhatod alapozóval vagy önmagában is
  • Alkalmas minden bőrtípusra és minden korosztály számára
  • LAVERA Illuminating Effect Fluid highlighter Sheer Silver 01 árnyalatban

Használat:
A folyékony highlightert felviheted a nappali sminkeddel együtt vagy használhatod önmagában is az egész arcbőrödön a ragyogó megjelenés eléréséhez.

Összetétel:
Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin, Alcohol* denat., Potassium Cetyl Phosphate, Dodecane, Myristyl Myristate, Isoamyl Laurate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Palmitic Acid, Stearic Acid, Fragrance (Parfum)**, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Melissa Officinalis Leaf Water*, Dehydroxanthan Gum, Hydrogenated Pearl, Hydrogenated Lecithin, Silica, Tin Oxide (CI77861),Hydrogenated Palm Glycerides, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Alcohol**

* Összetevők tanúsított biogazdálkodásból
** Természetes illóolajok


Kód:  DEKO3867
Termékszám:  4021457623952
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15