Oldal frissítése

LAURA BIAGIOTTI Laura Tender EdT 25 ml

Szuper ár
8 890 Ft

LAURA BIAGIOTTI Laura Tender EdT 25 ml

Ha rajongásig szereted a kellemes női illatokat, akkor kimondottan hozzád illő lesz a népszerű LAURA BIAGIOTTI eau de toilette. A bájos LAURA BIAGIOTTI női eau de toilette megadja a szükséges önbizalmat minden egyes naphoz. A virágos jegyek olyanok, mint a frissen szedett virágok simogatása. Minden egyes virág a többi illat-összetevővel kombinálva kap meghatározó jelleget. Édes gyümölcsös illatával forró, napsütéses napokra repít és felejthetetlen pillanatokat élhetsz át. Számíthat rá a sportolás és a munka során egyaránt. Nyiss a világra a megkapó LAURA BIAGIOTTI eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

A kiváló LAURA BIAGIOTTI Laura Tender EdT 25 ml alapvető tulajdonságai

  • A megkapó LAURA BIAGIOTTI eau de Toilette kellemes női tónusokat tartalmaz
  • Az illat alapját adja a domináns virágos illatjegyek keveréke
  • A fő összetevő kiváló kiegészítője a másodlagos, gyümölcsös illatjegyek kombinációja
  • A további illatösszetevők közé tartozik még a kellemes magnólia
  • Hagyd, hogy magával ragadjon a népszerű LAURA BIAGIOTTI eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Térfogata: 25 ml
  • Élvezd a pillanat átütő erejét ezzel a magával ragadó illattal

A felkapott LAURA BIAGIOTTI eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Változtass egy egyszerű hétköznapot felejthetetlen, érzelmekkel teli emlékké a népszerű LAURA BIAGIOTTI eau de toliette illatával. A meghatározó virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális gyümölcsös másodlagos illatfajta felhívják magukra a figyelmet a válogatott összetevőiknek köszönhetően. Amíg a visszafogott illat hatása alá kerülsz, olyan illatjegyek élénkítő keveréke, mint a zamatos magnólia, rendkívüli pillanatok emlékét őrzi. Származási helye Olaszország. Az itt készített LAURA BIAGIOTTI eau de toilette támogatja az energia és az érzékiség természetes visszatérését. Térfogata: 25 ml. Ez az eau de toilette illat kiváló választás a hétköznapi rohanáshoz, illetve különleges alkalmakra egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Magnólia
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 25 ml
Kód:  KPFA1256
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8058045420781

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15