Oldal frissítése

LANVIN Water Lily EdT 90 ml

4,0 2 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 90 ml
10 690 Ft

LANVIN Water Lily EdT 90 ml

Ha szereted a kellemes női illatokat, akkor a legjobb ajánlatunk Neked a népszerű LANVIN eau de toilette. A bájos LANVIN női eau de toilette nem fogsz hidegen hagyni egyetlen férfit sem a környezetedben. A citrusos illat a lédús citrusok tónusain alapul. Az illatkompozíció könnyű és friss, így a forró napokon sem érezed nehéznek. A virágos jegyek elvarázsolják a férfiakat, a finom illat a nők kedvence lesz, a friss illat pedig mindenkit magával ragad. A mámorító illatot minden romantikus lélek, valamint a virágos rétek és a természet szerelmesei fogják értékelni. Adj egy esélyt a kibontakozásra a megkapó LANVIN eau de toilette-tel, amellyel felszínre törhet a valódi éned.

A népszerű LANVIN Water Lily EdT 90 ml lényeges paraméterei

  • A megnyerő LANVIN eau de Toilette kellemes női illatjegyeket egyesít
  • A fő összetevői a domináns citrusos illatjegyek keveréke
  • Felülmúlhatatlan kiegészítője a másodlagos, virágos tónusok keveréke
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű LANVIN eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Űrtartalma 90 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A felkapott LANVIN eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Javíts nagy mértékben a hangulatodon a népszerű LANVIN eau de toliette illatával. A hangsúlyos citrusos elsődleges illatfajta és a kiemelkedő virágos másodlagos illatfajta már az első pillanatban lenyűgöznek jól megválasztott kombinációjukkal. Származási helye Olaszország. Az itt készített LANVIN eau de toilette érzéki és magával ragadó tónusaival hódít. Az üveg térfogata 90 ml. Az eau de toilette tökéletes választás egy rohanós munkanapra és különleges alkalmakra egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KPFA1255
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386460127172

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05