Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LANVIN Rumeur EdP 100 ml

4,6 7 értékelés
11 890 Ft

LANVIN Rumeur EdP 100 ml

A bőrön hagyott nyom saját titka leleplezésére invitál. Amerre jár, illatának láthatatlan nyomát hagyja maga után, amely tünékeny és titokzatos, varázslatos, s viselője titkainak leleplezésére csábít. Ám a rejtelmek lényege éppen abban áll, hogy elzárva maradjon, míg a titkok kimondatlanul, másként elveszítenék varázsukat, amely azt a bizonyos kellemes borzongást váltja ki belőlünk. És azután mi történne, ha valami olyasmit tudnánk meg - amit, ha elárulnak - egyáltalán nem is tetszene? Maradjunk csak a suttogásnál, a kimondatlan szavaknál és az utalásoknál. A suttogásnál a LANVIN legújabb női illatáról, a RUMEUR-ről. A Rumeur nyitányában kibomló magnóliarügyek üde, gyümölcsös örvényét árasztja maga körül. Ezután következik a szívében rejlő titok, amelyről mámorító fehér orgonák, mézédes arab jázminok és fenséges fehér rózsák suttognak. De csak hallgatózzunk tovább figyelmesen - egészen magáig az alapig, ahol az illat titkát a pacsuli és pézsma őrzi a borostyán érintésével. A rejtelem felderült, de ki mondhatná teljes meggyőződéssel, hogy a helyes válaszra jött rá? Senki sem ismeri pontosan a RUMEUR egyedülállóságának titkát ... de mindenki erről beszél!
Fej: magnólia virágai
Alap: pacsuli, pézsma
Szív: fehér rózsa, arab jázmin, orgona

Kiszerelés 100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFB862
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386461539301

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15