Oldal frissítése

LANVIN Eclat D'Arpege Arty EdP 50 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANVIN Eclat D'Arpege Arty EdP 50 ml

A Lanvin Eclat D'Arpege Arty parfüm csodálatos virágos illat leheletnyi zöld teával. Az illatot formatervezett üvegcse őrzi, mely a toalettasztal tökéletes éke. Kellemesen friss illat pozitív energiával teli romantikus lányok és nők számára.

Az egyedülálló összetételben leheletnyi citromlevél erőteljes orgonaillattal párosul. Gyengéd őszibarackvirágok vegyülnek zöld teával, bazsarózsával és lila akáccal. Fűszeres fehér pézsma keveredik az ámbrával és a cédrus jellegzetes illatával. Így jön létre e varázslatos illat hosszantartó alapja. Burkolja magát a szépség illatába, amely elkíséri egész nap.
Összetevők:Fő: citromlevél, orgonaSzív: őszibarackvirág, zöld tea, bazsarózsa, lila akácBázis: fehér pézsma, ámbra, cédrus
Űrtartalom:
50 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Cédrus, Musk (pézsma), Zöld tea
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFH574
Termékszám:  3386460059268

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15