Oldal frissítése

LANCÔME Visionnaire Advanced Multi Correcting Day Cream 50 ml

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Visionnaire Advanced Multi Correcting Day Cream 50 ml

A LANCOME Visionnaire Advanced Multi Correcting Cream arckrém egy olyan többfunkciós termék, amely egységesíti a bőr textúráját és tónusát, csökkenti a ráncokat és javítja a bőr sűrűségét. Minden bőrtípusra alkalmas, minőségi nappali és éjszakai ápolást nyújt. A krém olyan aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek valóban fokozzák a bőr rugalmasságát és feszességét. A LR2412 molekula elősegíti a sejtmegújulási folyamatot, amely regenerálja a bőrt. A krém rendszeres használatával a bőröd selymesen sima és ragyogóan üde lesz. Az arckrém feszesíti az arc kontúrjait, kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat. Kényeztesd magad prémium bőrápolással az igazán egészséges és gyönyörű bőrért!
Hatóanyagok:A LR2412 molekula elősegíti a sejtmegújulási folyamatot, amely regenerálja a bőrt.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Használat:
Vidd fel a megtisztított bőrre reggel és este és masszírozd be a bőrbe gyengéden.
Térfogat:
50 ml
Összetétel:

AQUA / WATER, GLYCERIN, DICAPRYLYL ETHER, CYCLOHEXASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ISOSTEARATE, SODIUM TETRAHYDROJASMONATE, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL, BEHENYL ALCOHOL, SILICA, ARACHIDYL ALCOHOL, SECALE CEREALE EXTRACT / RYE SEED EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, STEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, STEARYL ALCOHOL, ADENOSINE, PEG-10 DIMETHICONE, PEG-100 STEARATE, POLYSILICONE-11,PALMITIC ACID, POLOXAMER 338, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, LIMONENE, PENTYLENE GLYCOL, LINALOOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER, DISODIUM EDTA, CETEARYL ALCOHOL, METHYLDIHYDROJASMONATE, CETEARYL GLUCOSIDE, CITRONELLOL, PARFUM / FRAGRANCE
 


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Arctónus javító, Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL1463
Termékszám:  3605533373316

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15