Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LANCÔME Tresor 50 ml

4,8 16 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
32 690 Ft

LANCÔME Tresor 50 ml

Olyan parfümre vágysz, amit soha többé nem cserélnél már le másikra? A(z) LANCÔME Tresor EdP csodálatos illat nők számára. A parfüm fő esszenciái a keleties, egzotikus és fűszeres illatok. A parfüm tökéletességéhez elengedhetetlen a virágos mellékillat is, mivel a gyöngyvirág, a narancsvirág vagy a jázmin könnyed aromával tölti meg. Ezzel a parfümmel főleg az ünnepélyesebb alkalmakon tündökölhetsz, de a téli időszakban is kiváló. A(z) LANCÔME Tresor EdP Franciaországból származik.

A(z) LANCÔME Tresor EdP parfüm főbb jellemzői

  • Tökéletes parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: keleti
  • A(z) LANCÔME Tresor EdP másodlagos illatfajtája: virágos
  • Franciaországból származó parfüm

Egyéb információk a(z) LANCÔME márkáról

A Lancôme márkanév alatt nem kizárólag francia parfümöket ismerünk, hanem luxuskozmetikumokat is. Egyedülálló összetétellel rendelkezik, mely kitűnik szokatlan illatkombinációjával és rengeteg innovatív hatóanyagot tartalmaz. A Lancôme több mint 80 éve jelen van a piacon, ezzel is bizonyítva óriási népszerűségét! Ez a márka a nőket ünnepli és támogatja önbecsülésüket.

Összetétel

ALCOHOL, PARFÜM / ILLAT, AQUA / WATER, ALFA-IZOMETIL-IONON, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETILAMINO-HIDROXI-BENZOIL-HEXIL-BENZOÁT, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, FAHÉJALKOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BHT, GERANIOL, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, COUMARIN, ISOEUGENOL, CITRAL, CINNAMAL, ANISE ALKOHOL, CI 14700 / PIROS 4, CI 19140 / SÁRGA 5, CI 61570 / ZÖLD 5 (F. I. L. D237920/1).

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Bergamott, Jázmin, Musk (pézsma), Rózsa, Szantálfa, Vanília

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
ALCOHOL, PARFÜM / ILLAT, AQUA / WATER, ALFA-IZOMETIL-IONON, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETILAMINO-HIDROXI-BENZOIL-HEXIL-BENZOÁT, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, FAHÉJALKOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BHT, GERANIOL, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, COUMARIN, ISOEUGENOL, CITRAL, CINNAMAL, ANISE ALKOHOL, CI 14700 / PIROS 4, CI 19140 / SÁRGA 5, CI 61570 / ZÖLD 5 (F. I. L. D237920/1). '>
Kód:  KPFB834
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3147758034912

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10