Oldal frissítése

LANCÔME Tresor EdP 100 ml

4,8 17 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
41 690 Ft

LANCÔME Tresor EdP 100 ml

A LANCÔME Tresor finom, igazán nőies, virágosan édes álom. Lenyűgöző, enyhén keleties illat az érzéki vanília és a napraforgó leheletével. Az illatot izgalmas fromájú fiolába rejtették, amely a toalettasztal díszévé válik. Varázslatos illat, amelyet olyan nők számára terveztek, akik számára az élet kanyargós útjai nem jelentenek kihívást, megfontoltak és minden helyzetben megállják a helyüket. A LANCÔME Tresor a romantika és az érzékiség remekbe szabott kombinációja.

A sárgabarack finom virága könnyedén keveredik a romantikus rózsával és az orgona erőteljes illatával. A lédús őszibarack a hűvös borostyánt öleli át tónusaival, míg az érzéki vanília a szantálfával és a pikáns pézsmával kapcsolódik össze. A vad nőszirom a napraforgó akkordjait hatja át, míg a finom gyöngyvirág a maga erőteljességével a fehér jázmin mámorító illatát erősíti. E lélegzetelállító illatkoktél minden férfit elvarázsol. Kényeztesd magad a LANCÔME Tresor keleties leheletű, káprázatos illatával!


Összetevők:
Fej: rózsa, sárgabarack virága, orgona, őszibarack
Alapillat: borostyán, szantálfa, pézsma, vanília
Szívillat: nőszirom, napraforgó, gyöngyvirág, jázmin
Űrtartalom:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Bergamott, Jázmin, Musk (pézsma), Rózsa, Vanília
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFB833
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3147758034929

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05