Oldal frissítése

Lancome Mini Set 26,5 ml

4,9 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lancome Mini Set 26,5 ml

Dárková sada parfémů Lancome Mini Set

Lancome márka ismert a gyönyörű illatok, amelyek csodálatosak nők szerte a világon sok éve. Ajándék szett tartalmaz öt ismert varázslatos illatokat mini palackok. Ez a készlet egy nagy ajándék, ha nem biztos a nő illata vonzó lesz a legtöbb. Joy, de biztosan teszi az összes nők, akik szeretik a szagát szerint a hangulatok és tevékenységek, amelyek szerint a gázvezeték. Dejte ženám krásný dárek, který je potěší!

Gyönyörű illatok Lancomu

Mindegyik illat megvannak az eredeti összetétele, és alkalmas a másik alkalommal. Talán minden nő álma, hogy van otthon egy válogatást különböző illatok, amely szabadon foroghat. Ez a készlet egy jó alapot egy ilyen gyűjtemény illatok miközben minden nő, hogy választani csak megvan a kedvenc, és itt majd vásárolni ömlesztve. Vnořte se do světa jedinečných vůní a hýčkejte své smysly!

A készlet tartalma:

  • Hypnose EDP 5 ml
  • EDP ??La vie est belle 4 ml
  • EDP ??Tresor 7,5 ml
  • Tresor in Love EDP 5 ml
  • Miracle EDP 5 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 26,5 ml
Kód:  KPPF167
Termékszám:  3660732028788

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15