Oldal frissítése

LANCOME Mascara Grandiose 01 Noir Mirifique 6,5 ml

4,1 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCOME Mascara Grandiose 01 Noir Mirifique 6,5 ml

A LANCOME Mascara Grandiose 01 Noir Mirifique 6,5 ml szempillaspirál segít az extrém hosszú és dús pillák elkészítésében. Ez a termék az innováció, a fantázia, a technikai kiválóság és mindenekelőtt az egyszerű alkalmazás kombinációjának köszönhetően minden nő számára tökéletes kiegészítőként szolgál. Segítségével gyorsan és kényelmesen készítheted el sminkedet. A Lancome Grandiose rendkívül sokáig felhasználható és pazarlásmentesen alkalmazható. Egyszerű mozdulatokkal, pár perc alatt csábító tekintetet varázsolhatsz magadnak.

A keféje tökéletesen illeszkedik a szemkontúrhoz, követi szemed természetes formáját, így képes minden pillát a szempillatőtől egészen a végéig befedni. A rövid, hajlított, hattyú alakú nyél tökéletes formájának köszönhetően egyszerű mozdulatokkal, könnyedén elérheted még a szemzugban lévő pillákat is. A szempillaspirál telített viaszokkal és intenzív pigmentekkel készült egyedülálló textúrája a bizonyíték arra, hogy egy kiváló minőségű termékről van szó. Gyengéd kompozíciója az érzékeny szemű hölgyek számára is lehetővé teszi a biztonságos használatot. Kényelmes smink, tökéletes eredmény!


Szemtípus:
Érzékeny szeműek számára is alkalmas.
Színárnyalat:
Fekete 01
Alkalmazás:
A szempilláid tövétől kezdve gyengéden húzd végig az ecsetet, majd ismételd meg a mozdulatot, ha szükséges.
Térfogat:
6,5 ml

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0596
Termékszám:  3605533303252

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05