Oldal frissítése

LANCÔME La Vie Est Belle Recharge EdP 100 ml

33 290 Ft

LANCÔME La Vie Est Belle Recharge EdP 100 ml

Olyan parfümöt szeretnél, amellyel sok bókot kaphatsz másoktól? A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Recharge EdP 100 ml csodálatos illat nőknek. A parfüm fő esszenciái a virágos illatok, olyan tónusokkal, mint a jázmin, a rózsa vagy az ibolya. Ez a parfüm a hétköznapokon és a nyári melegben is kiváló viselet. A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Recharge EdP 100 ml Franciaországban készül.

A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Recharge EdP 100 ml parfüm főbb tulajdonságai

  • Női parfüm
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • Franciaországban készül
  • A csomag kiszerelése: 100 ml

További információk a(z) LANCÔME gyártóról

A híres Lancôme márkanév alatt nemcsak francia parfümöket ismerünk, hanem luxuskozmetikumokat is. Egyedülálló összetétellel rendelkezik, mely kiemelkedik szokatlan illatkombinációjával és rengeteg innovatív hatóanyagot tartalmaz. A Lancôme történelme már több mint 80 éve kezdődött, ezzel is bizonyítva komoly népszerűségét! Ez a márka a nők szépségét ünnepli és támogatja önbecsülésüket.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA1177
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614273749381

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10