Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set

5 23 értékelés
33 290 Ft

LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set

LANCÔME La Vie Est Belle egyedülálló Parfüm, ami csak készült a nők a kifinomult ízlés. Ha szereted a kis mindennapi örömöket, a szépség és a luxus, ez egy illat az Ön számára a megfelelő választás. A bevezetőben illat elvarázsolja a lényege fekete ribizli és édes körte, a szívében akkor várjon, érzéki feljegyzései jázmin, írisz és narancsvirág. Az alapja az illata kombinációja tonka bab, dió, vanília, pacsuli. LANCÔME illata La Vie Est Belle fog alakítani egy mosollyal az ajka, és felcsillan a napot kellemesen.
Fej: körte, feketeribizli
Szív: narancsvirág, jázmin, írisz
Bázis: pörkölt mogyoró, vanília, tonkabab, pacsuli
Tartalom ajándék készletek:
Parfum 50 ml
Testápoló 50 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFG912a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3660732009541

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05