Oldal frissítése

LANCÔME La Vie Est Belle L'Absolu EDP

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME La Vie Est Belle L'Absolu EDP

A Lancome La Vie Est Belle L'Absolu csodálatos, nők számára szóló illata különféle összetevők aromás tónusait rejti magában. Az illat egy egyedi, finom szallaggal díszített üvegcsét kapott. Ez a parfüm olyan romantikus nők számára készült, akik kedvelik a virágos, gyümölcs illatokat, édes jegyekkel. A kis üveg jó választás azoknak, akik szeretnék kipróbálni az illatot, vagy kézitáskájukban mindenhová magukkal vinnék. 

A feketeribizli jellegzetes illata finoman keveredik a lédús, érett körte akkordjaival. A romantikus rózsa elegyedik a jázminnal, a narancsvirággal és a vad írisszel. A vanília érzéki illatát a praliné, a tonkabab és a kasmírfa simogató jegyei egészítik ki. Az illat 2014-ben született meg, és azonnal lelkes rajongókat szerzett magának.

Kényeztesse magát egy csábító és romantikus illattal, amellyel gyorsan megbabonázza a férfi szíveket!
Összetétel:
Fejillat: fekete ribizli, körte
Szívillat: Damaszkuszi rózsa, jázmin, narancsvirág, írisz
Alapillat: vanília, praliné, tonkabab, kasmírfa
Kiszerelés:
20 ml

Kód:  KPFH620nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05