Oldal frissítése

LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT

Olyan parfümöt keresel, amiért mások irigyelni fognak? A(z) LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT rendkívüli illat nők számára. A parfüm fő alkotói a keleti illatok, egzotikus alapanyagokból. A parfüm további elengedhetetlen része a virágos mellékillat is, melyben pl. a jázmin, a gyöngyvirág és a narancsvirág könnyed aromája keveredik. Ezzel a parfümmel főleg az ünnepélyesebb alkalmakon tündökölhetsz, de a téli időszakban is kiváló. A(z) LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT Franciaországban készül.

A(z) LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT parfüm főbb jellemzői

  • Tökéletes parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: keleti
  • A(z) LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT másodlagos illatfajtája: virágos
  • Franciaországból származó parfüm

További információk a(z) LANCÔME márkáról

A híres Lancôme márkanév alatt nemcsak francia parfümöket ismerünk, hanem luxuskozmetikumokat is. Egyedülálló összetétellel rendelkezik, amely kiemelkedik szokatlan illatkombinációjával és rengeteg innovatív hatóanyagot tartalmaz. A Lancôme történelme már több mint 80 éve kezdődött, ezzel is bizonyítva hatalmas népszerűségét! Ez a márka a nők szépségét ünnepli és támogatja magabiztosságukat.

Kód:  KPFC2819nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05