Oldal frissítése

LANCÔME La Vie Est Belle Iris Absolu EdP 50ml

Leárazás -10 %
32 990 Ft 36 590 Ft

LANCÔME La Vie Est Belle Iris Absolu EdP 50ml

Olyan parfümöt akarsz, amiért mások irigyelni fognak? A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Iris Absolu EdP 50ml csodálatos illat nőknek. A parfüm fő komponensei a virágos illatok, jázmin, rózsa és ibolya tónusokkal. A parfüm tökéletességéhez elengedhetetlen a gyümölcsös mellékillat is, amelyet a sárgabarack, az alma és a feketeribizli aromája édesít meg Ez a parfüm a hétköznapokon és a forró nyári melegben is kiváló viselet. A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Iris Absolu EdP 50ml Franciaországban készül.

A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Iris Absolu EdP 50ml parfüm főbb jellemzői

  • Tökéletes parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Iris Absolu EdP 50ml másodlagos illatfajtája: gyümölcsös
  • Származási helye: Franciaország
  • A parfüm űrtartalma: 50 ml

Egyéb információk a(z) LANCÔME gyártóról

A Lancôme márkanév alatt nemcsak francia parfümöket ismerünk, hanem luxuskozmetikumokat is. Egyedülálló összetétellel rendelkezik, amely kiemelkedik szokatlan illatkombinációjával és rengeteg innovatív hatóanyagot tartalmaz. A Lancôme már több mint 80 évvel ezelőtt jelent meg a piacon, ezzel is bizonyítva óriási népszerűségét! Ez a márka a nők szépségét ünnepli és támogatja magabiztosságukat.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFL1045
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614273922968

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20