Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml

5 1 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
34 590 Ft

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml

Olyan parfümöt szeretnél, amit a környezeted nem győz dicsérni? A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml rendkívüli illat nőknek. A parfüm fő komponensei a virágos illatok, főleg jázmin, rózsa és ibolya tónusokkal. A parfüm csábító kompozíciójához elengedhetetlen a gyümölcsös mellékillat is a sárgabarack, az alma, a feketeribizli édes aromájával. Ezzel a parfümmel főleg a nyári napokon tündökölhetsz, de hétköznapokra is kiváló. A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml parfüm Franciaországban készül.

A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml parfüm főbb paraméterei

  • Parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • A(z) LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml másodlagos illatfajtája: gyümölcsös
  • Franciaországban készült
  • Űrtartalma: 50 ml

További információk a(z) LANCÔME gyártóról

A Lancôme márkanév alatt nem kizárólag francia parfümöket ismerünk, hanem luxuskozmetikumokat is. Egyedülálló összetétellel rendelkezik, mely kiemelkedik szokatlan illatkombinációjával és rengeteg innovatív hatóanyagot tartalmaz. A Lancôme már több mint 80 évvel ezelőtt jelent meg a piacon, ezzel is bizonyítva hatalmas népszerűségét! Ez a márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFC2081
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614272964679

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15